Medische fitness

Kom verantwoord sporten onder begeleiding van uw fysiotherapeut!

Wat is medische fitness?

Medische fitness is een vorm van fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut. Wij maken een aangepast oefenschema voor u, waardoor u met uw beperkingen of klachten toch kunt sporten. Hierbij houden we rekening met uw lichamelijke klachten, werk, sport en uw uithoudingsvermogen.  

Voor wie is het?
Medische fitness is voor mensen met en zonder lichamelijke klachten, die willen trainen onder deskundige begeleiding en die dit graag doen in een kleine groep.

Wat kunt u van ons verwachten?
Voordat u begint met trainen krijgt u een intake van verschillende testen. Hierbij bespreken we wat uw lichamelijke klachten zijn en wat u wilt bereiken met medische fitness. Tijdens het eerste gesprek zullen we u een rondleiding geven in de oefenzaal en laten zien hoe alle apparaten werken. Door naar uw wensen en fysieke mogelijkheden te kijken, krijgt u op deze manier een individueel programma. Iedereen traint op zijn eigen niveau, wat de medische fitness geschikt maakt voor jong en oud. De groepen zijn maximaal 6 personen, waardoor er een persoonlijke sfeer kan ontstaan.

Doel
Het doel van medische fitness is dat u meer beweegt op een verantwoorde manier. Uw conditie, kracht en uithoudingsvermogen zullen verbeteren waardoor u zich fitter zult voelen.

Kosten
1x per week €25,- per maand
2x per week €40,- per maand 

Een training betekent 50 minuten onder begeleiding van een fysiotherapeut sporten.

De intake wordt als fysiotherapeutische behandeling gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar. Indien u aanvullend verzekerd bent kunt u dit vergoed krijgen.

 

Informatie / aanmelden
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze fysiotherapeuten.

Paramedisch Centrum
Dr. Cuyperslaan 86

5623BB Eindhoven
T: 040 2433699

E: [email protected]

          

© Copyright 1993 – 2018 | Paramedisch Centrum Eindhoven.