Paramedisch Centrum Eindhoven

Doctor Cuyperslaan 86 - Eindhoven

Prijslijst

Tarieven fysiotherapie 2021
De praktijk heeft voor 2021 niet met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Wanneer wij geen contract hebben afgesloten met uw zorgverzekeraar, u bent niet zelf aanvullend verzekerd voor fysiotherapie  of u bent door uw vergoeding fysiotherapie heen van uw zorgverzekeraar, dan krijgt u van ons een nota. U kunt pinnen in de praktijk! Wanneer wij geen contract hebben met uw zorgverzekeraar, dan dient u de nota aan ons te voldoen. U kunt de nota dan zelf declareren bij uw zorgverzekeraar. De zorgverzekeraar zal de nota dan, geheel of gedeeltelijk, vergoeden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw fysiotherapeut.

Zitting fysiotherapie € 35,-
Zitting manuele therapie
Marsman/mulligan
€ 35,-
Zitting oedeemtherapie € 47,50
Screening € 15,-
Eenmalig consult € 60,-
Aan huis behandeling € 45,-
Verslaglegging derden € 65,-
Niet nagekomen afspraak 75% tarief
Telefonisch consult € 15,-

 

 

Het aantal behandelingen fysiotherapie dat wordt vergoed door Uw verzekeraar is afhankelijk van Uw aanvullende verzekering.

Bij een chronische indicatie volgens de lijst Borst moeten de eerste 20 behandelingen uit de aanvullende verzekering worden betaald en daarna wordt het vergoed uit de basisverzekering.

Vrijblijvend uw verzekering bij ons laten checken.

Elk jaar verandert de basisverzekering – en wij begrijpen dat u af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom zoeken wij geheel vrijblijvend uit hoe u verzekerd bent.

Bepaalde behandelingen worden wel vergoed vanuit het basispakket, voor andere vergoedingen moet u aanvullend verzekerd zijn.

Bent u benieuwd? Een telefoontje naar onze praktijk is voldoende.

Maak een afspraak

© Copyright 1993 – 2018 | Paramedisch Centrum Eindhoven.