Werkwijze

Deze pagina heeft als doel u zo goed mogelijk te informeren over de werkwijze en aanbod van onze fysiotherapiepraktijk. Wij vragen u dan ook deze pagina zorgvuldig door te nemen als u een afspraak heeft in onze praktijk. Mocht u na het lezen van deze informatiepagina nog vragen hebben, dan kunt u deze altijd stellen bij een van onze fysiotherapeuten.

De aanmelding

U kunt zich telefonisch of per mail aanmelden bij het Paramedisch Centrum. Er wordt zo snel mogelijk een afspraak gemaakt. Wij streven ernaar u binnen 2 werkdagen in te plannen.

De eerste afspraak

Wanneer u een eerste afspraak heeft kunt u direct plaatsnemen in de wachtruimte op de eerste etage. U hoeft zich niet vooraf te melden. Indien u iets te laat bent is het verstandig u wél te melden. Dit kan door de aanwezige ‘bel’ op de balie.
Uw fysiotherapeut zal u op de afgesproken tijd uit de wachtkamer komen halen. Het kan echter voorkomen dat u een paar minuten langer moet wachten omdat een behandeling soms kan uitlopen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Tijdens de eerste afspraak zal er een gericht vraaggesprek plaatsvinden om uw gezondheidsprobleem in kaart te brengen. Dit wordt gevolgd door een lichamelijk onderzoek en/of het invullen van een vragenlijst. De fysiotherapeut zal samen met u bespreken hoe het behandelplan eruit gaat zien.

Wat neemt u mee?

• Verwijspapieren als u door een arts of specialist verwezen bent.
• Geldig legitimatiebewijs (zie Legitimeren)
• Voor de hygiëne in de praktijk vragen wij u een grote handdoek mee te nemen en de oefenzaal alleen te betreden met schone (sport)schoenen.

Afmelden

Gemaakte afspraken dienen 24 uur van te voren worden afgezegd. Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht. Zie hiervoor ook de betalingsvoorwaarden. Indien u in het weekend of ‘s avonds wilt afbellen, kunt u een bericht inspreken op het antwoordapparaat (tel. 040-2433699).

Tarieven en Betalingsvoorwaarden

De tarieven en betalingsvoorwaarden kunt u terugvinden in de wachtkamer, behandelkamers en op onze website.

Afwezigheid van de fysiotherapeut

Bij afwezigheid van uw behandelend fysiotherapeut door vakantie, ziekte of studie zullen wij de continuïteit van de behandeling waarborgen door vervanging te regelen. U kunt er ook voor kiezen om op de terugkomst van uw fysiotherapeut te wachten.

Verslaglegging

Conform richtlijnen van onze beroepsgroep sturen wij na afloop van een behandelsessie een eindrapportage naar uw verwijzer. Indien u hier bezwaar tegen heeft verzoeken wij u dit te melden vóór de laatste behandeling.

Legitimeren

Op basis van de Zorgverzekeringswet moeten patiënten zich kunnen legitimeren zodat de zorgverlener zeker weet dat u degene bent die hoort bij het Burger Service Nummer (BSN).

Aansprakelijkheid

Het Paramedisch Centrum is niet aansprakelijk voor vermissing, diefstal of schade aan of van goederen van de patiënt.

Zeer tevreden over de behandelingen en de mensen die deze praktijk runnen.

Geplaatst op 12-8-2018

de behandeling was gedegen en uitgebreid en heeft mijn klachten sterk doen verminderen. De fysiotherapeut was prettig en luisterde goed naar de klachten.

Geplaatst op 22-5-2019

Prettig en vooral snel geholpen. Vandaag bellen en dezelfde dag eerste afspraak

Geplaatst op 12-3-2019

De persoonlijke aandacht aan mij besteed. Open staan voor de persoonlijke klachten, daarnaast het vakmanschap en kennis van zaken. Blij met mijn keuze en gang naar de Dr. Cuyperslaan 86 te Eindhoven

Geplaatst op 18-2-2019

Jose behandeld mij momenteel elke week. Ze is erg van de tijd zodat je ook nooit lang hoeft te wachten. Ze geeft me tips waar ik iets aan heb. Dus ik vind haar zeker een aanrader! Erg prettige praktijk!

Geplaatst op 15-2-2019

Uitstekende behandelingen van meerdere problemen. Er wordt goed naar je geluisterd en adequaat behandeld. Goede adviezen indien nodig. 100% vertrouwen!

Geplaatst op 14-2-2019

Ben erg tevreden over de behandeling en over hoe er met mij en mijn gezondheidsklacht werd om gegaan.Als ik vragen had  of meer pijn had  werd daar meteen op in gegaan en de therapie indien nodig aangepast.

Geplaatst op 12-2-2019

Therapie is van uitstekende kwaliteit, ze roepen een collega ( indien nodig) voor een opinie en stippelen een behandeling uit Snel bereikbaar als je therapie tussentijds nodig hebt en verwijzen ook naar andere therapieën die je kunnen helpen met je genezingsproces

Geplaatst op 1-11-2018

Ik ga al vele jaren naar Marjolein toe. Ze is een hele fijne fysiotherapeut en voel me prettig bij haar. Ze luisterd naar mijn klachten en probeert me dan zo goed mogelijk te helpen.

Geplaatst op 1-10-2018

Aandacht en begrip voor klacht. De fysiotherapeute is zeer betrokken en komt met suggesties om e.e.a. op een ‘to-the-point’ manier aan te pakken.

Geplaatst op 24-9-2018

Bij het Paramedisch centrum in Eindhoven heeft men veel ervaring met lipoedeem en met lymfoedeem en ook van een integrale aanpak hierbij. Je krijgt meer dan voldoende bewegings- en voedingstips aangereikt. Er wordt echt met je meegedacht!

Geplaatst op 24-9-2018

Kwam met een blokkade in mijn rug bij mevr Baken, ik kon direct terecht en voor de vervolgafspraak heeft ze de moeite genomen om met me mee te denken en zelfs een afspraak verzet om mij toch te kunnen behandelen……Heel professioneel, heel adequaat.Super tevreden.

Geplaatst op 21-9-2018

Je kunt altijd heel snel terecht. Wordt goed geholpen. Resultaat goed. Worden geen onnodige behandelsessies gedaan.

Geplaatst op 6-9-2018

Ben heel fijn en zorgvuldig geholpen door José Baken nadat ik mijn enkel door een val had geblesseerd. Ze heeft de enkel gemobiliseerd en ingetaped. Pijn is nu praktisch verdwenen.

Geplaatst op 30-7-2018

Aardige mederwerkers, luisteren goed naar het probleem dat je hebt en zorgen ervoor dat de pijn verholpen wordt naar n aantal behandelingen in mijn geval rugklachten. Zeer tevreden.

Geplaatst op 15 juni 2018

Ik ben erg tevreden over de praktijk. ik volg 2 keer per week fitness bij de fysiotherapie dit word goed afgestemd op de klachten die je hebt.

Geplaatst op 11 juni 2018

Heel erg goed, ben ook tevreden over de gezellige oefengroep.

Geplaatst op 11 juni 2018

Na polsbreuk snel geholpen en met resultaat. Kan weer golfen zonder al te veel pijn.

Geplaatst op 7 juni 2018

Het bevalt goed hier! Erg tevreden!

Geplaatst op 7 juni 2018

Ik kon dezelfde dag terecht en ze hebben mooie folders over hun behandeling

Geplaatst op 6 juni 2018

Maak een afspraak

© Copyright 1993 – 2018 | Paramedisch Centrum Eindhoven.